Näin Konjak-Glucomannan toimii

EU:n vahvistaman tutkimuksen mukaan Konjak-Glucomannan –kuitu auttaa laihtumaan

87,5% asiakkaista pudottaa painoa keskimäärin 3,75kg/kk

Ei enää epäonnistuneita laihdutusyrityksiä
- siirry ylipainosta ihannepainoon!

EU on 24.5.2012 hyväksynyt Euroopan elintarviketurvallisuusviranomaisen esittämät terveysväitteet, että Konjac-Glucomannan tehostaa laihdutusta yhdessä vähäenergisen ruokavalion kanssa. Konjak on erittäin korkealaatuinen elintarvike joka on kehitetty tehostamaan terveellisellä ja monipuolisella, mutta vähäkalorisella ruokavaliolla laihduttamista.

Konjak-Glucomannan laihdutustuotetta suositellaan ylipainoisille (BMI yli 25) kevennetyllä ruokavaliolla laihduttaville aikuisille. Konjak-Glucomannan on puhdas kuituvalmiste, joka sopii myös diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan esim. vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista. Konjak-Glucomannania käytettäessä suosittelemme syömään säännöllisesti kolme (3) kevyttä ateriaa ja kaksi-kolme (2-3) terveellistä välipalaa päivässä. Hyvä ruokailuväli on kolme- neljä (3-4) tuntia.

Konjak-Glucomannania otetaan kaksi (2) kapselia ison vesilasillisen kera (noin 0,5 L) noin puoli tuntia ennen ateriaa kolmasti päivässä. Konjak-Glucomannania voi käyttää terveellisen ja monipuolisen ravinnon rinnalla siihen saakka, kunnes on saavuttanut normaalin painon tai päässyt omaan tavoitteeseensa.

Tehosta laihdutusta

Säännöllinen elämänrytmi, päivittäinen liikunta ja riittävä lepo tehostavat laihdutusta merkittävästi. Nauti kevyestä ja monipuolisesta liikunnasta, sekä lisää päivääsi mahdollisuuksien mukaan hyötyliikuntaa. Painon pudotessa myös liikunta alkaa tuntumaan mukavalta ja helpolta. Liikkumalla monipuolisesti ja eri liikuntamuotoja ja -lajeja vaihdellen, löydät itsellesi mieleisen tavan nauttia liikunnan tuomasta hyvästä olosta.

Kuukausiannos ja pakkauskoko

Konjak-Glucomannania myydään 180 kapselin pakkauksessa joka vastaa kuukauden käyttöä. Pakkauksessa on pieni säilytysrasia, jossa kapselit on kätevä ja huomaamatonta ottaa mukaan töihin ja matkalle.

MIKÄ ON GLUCOMANNAN (KONJAK)?

Konjak-kuitu on laadultaan korkeimpaan luokkaan kuuluva kuitu, joka on peräisin yksinomaan Konjak-kasvista.

Glucomannan (Konjak) on vesiliukoista Amorphophallus Konjac-juurimukulan kasviskuitua, jonka on osoitettu tutkimuksissa auttavan painon- pudotuksessa. Konjak-kuitu kasvattaa täyden vatsan tunnetta ja siksi auttaa estämään tarpeettomien välipalojen syömistä, kun tunnet vatsasi täydeksi pidempään. Lisäksi Konjak-kuidun on osoitettu auttavan normaalien veren kolesterolitasojen säilyttämisessä ja parantavan suoliston terveyttä.

TERVEYSVAIKUTUKSET

Konjak-kuitu auttaa painonpudotuksessa ja viivyttää tyhjän vatsan tunnetta, antaen kylläisen olon (tunteen täydestä vatsasta).

Konjak-kuitu kasvattaa terveellisten bakteerien määrää (kuten bifidobakteerit ja laktobasillit), parantaen suoliston terveyttä.

Konjak-kuitu sitoutuu rasvaan suolistossa, estäen osan rasvan imeytymisestä

Konjak-kuitu hajottaa nesteitä paksu- suolessa ja muodostaa geelin, joka sitoutuu sappihappojen kanssa suolistossa. Tämän tuloksena maksa muuntaa enemmän kolesterolia sappihapoiksi, ja veren kolesterolitasot laskevat

Konjak-kuitu hidastaa ruoan sulamista ja ravintoaineiden imeytymistä, mistä seuraa hidas ja vakaa glukoosin vapautuminen kaikista kulutetuista hiilihydraateista

GLUCOMANNAN KONJAK-KUITU JA

PAINONPUDOTUS

Pohjimmiltaan Konjak-kuitu on hyvin imukykyistä ja se vetää itseensä nestettä, aiheuttaen laajenemista. Täydennettäessä ravintoa Konjak-kuidulla tämä kuitu vetää itseensä vettä, jolloin se laajenee vatsassa. Tästä seuraa täyden vatsan tunne (kylläisyys) ja se puolestaan auttaa torjumaan mieliteot ja tarpeettoman syömisen. Jos olet dieetillä tai haluat pudottaa painoa, tämä voi olla erittäin hyödyllistä.

Yhdessä tutkimuksessa Konjak-kuidun käyttäjät pudottivat jopa 3.8 kg enemmän painoa 5 viikossa, verrattuna kontrolliryhmään, joka ei täydentänyt ruokavaliotaan Konjak-kuidulla.

Laihduta terveellisesti ja turvallisesti

EUROOPAN ELINTARVIKEVIRASTO

(EFSA)

Euroopan elintarvikevirasto (EFSA), joka tarjoaa riippumattomia tieteellisiä ohjeita päättäjille, on vahvistanut, että Amorphophallus Konjac-juurimukula kasviskuidun sisällyttämisen ruokavalioon on todettu tuovan selkeitä terveysvaikutuksia seuraavissa asioissa:

- Veren kolesterolin normaalien tasojen säilyttäminen
- Painonpudotus, rajoitetun energian ruokavalion yhteydessäKuukausiannos ja pakkauskoko

Konjak-kuitua myydään 180 kapselin pakkauksessa joka vastaa kuukauden käyttöä. Pakkauksessa on pieni säilytysrasia, jossa kapselit on kätevä ja huomaamatonta ottaa mukaan töihin ja matkalle.

Konjak-kuitua painonhallintatuotetta suositellaan ylipainoisille (BMI yli 25), kevennetyllä ruokavaliolla laihduttaville aikuisille. Amorphophallus Konjac-juurimukula on puhdas kuituvalmiste, joka sopii myös diabeetikoille ja keliaakikoille sekä tehostamaan vähähiilihydraattisella ruokavaliolla laihduttamista.Näin käytät tehokkaasti Konjak-kuitua laihduttamiseen

Syö säännöllisesti kolme (3) kevyttä ateriaa ja kaksi-kolme (2-3) terveellistä välipalaa päivässä. Hyvä ruokailuväli on kolme- neljä (3-4) tuntia.

Konjak-kuitua otetaan kaksi (2) kapselia ison vesilasillisen kera (noin 0,5 – 0,7 L) puoli tuntia ennen ateriaa kolmasti päivässä.Tehokas laihtuminen

Päivittäinen ja monipuolinen liikunta ja riittävä lepo tehostavat laihtumista. Muista, että hyötyliikunnalla, kuten portaiden kävelyllä, kauppareissuilla jne. tuet tehokasta laihtumista huomaamatta. Liikunnasta tulee mukavaa ja helppoa.GLUCOMANNAN TUNNETAAN MYÖS NIMILLÄ:

Konjak, Amorphophalli Konjac, Konjak-juuri, Konjak-kuitu.SUORITUSKYKYVAIKUTUKSET

Konjak-kuitu ei anna suoria vaikutuksia suorituskykyyn, koska sitä käytetään pääasiallisesti painonpudotukseen. Urheilevilla ihmisillä kuitenkin ruumiin rasvan väheneminen voi parantaa voiman suhdetta painoon.